FOTO-VIDEO Marta impresionează bătrânii din Sibiu

Acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, firma Marta a demarat cu bucurie primul proiect caritabil, prin care dorește să întâmpine nevoile bătrânilor din România și să răsplătească astfel comunitatea locală pentru sprijinul pe care l-a primit în primul său an de existență pe piața românească.

Întreaga echipă Marta a vizitat Căminul pentru Persoane Vârstnice din Sibiu, pentru a le oferi cu bucurie un pic din timpul, dragostea și recunoștința lor, și o mică atenție de sărbători. Nu au uitat nici de angajații căminului, acei oameni care zi de zi se jertfesc pentru alinarea și bunăstarea pacienților lor, ca o mare și iubitoare familie.

Marta își propune ca această acțiune să fie doar începutul unui program extins, pe care îl va lărgi de la sezon la sezon, odată cu creșterea companiei. Deși abia s-a împlinit un an, Marta revoluționează deja industria îngrijirii bătrânilor la domiciliu în Germania, prin cadrul legal în care oferă servicii transparente, punând la dispoziția doamnelor îngrijitoare, pentru prima oară în România, o platformă unde se pot înregistra online și consulta toate detaliile cazurilor disponibile. Experții Marta stau la dispoziția doamnelor îngrijitoare, îndrumându-le cu drag spre construirea cu demnitate a unei cariere în domeniu.

Cu bucurie în suflet și cu speranță, Marta vă urează Sărbători Fericite și un An Nou așa cum vi-l doriți!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*