FOTO /VIDEO Petrecere cu produse tradiționale în Arpașu de Jos. GAL Țara Oltului și-a promovat artiștii și produsele locale

Camelia Cosma Stoiță, Traian Stoiță, Ansamblul Folcloric ”Ceata Junilor” și Daria Gâdea au ținut capul de afiș la evenimentul organizat astăzi de Asociaţia Grupul de Acţiune Locala Ţara Oltului în Arpașu de Jos. Producătorii locali și-au expus produsele care au putut fi degustate de vizitatori.

Asociaţia Grupul de Acţiune Locala Ţara Oltului partener în proiectul de cooperare „Actiuni comune pentru promovarea potentialului turistic si a produselor traditionale locale din teritorile Marginimea Sibiului, Tara Oltului si Valea Sambetei” a organizat astăzi un eveniment de promovare cu manifestări artistice, cât şi un târg de produse tradiţionale specific din cele trei teritorii. Evenimentul s-a desfășurat în comuna Arpaşu de Jos, în curtea Sălii de Cultură. Au fost invitaţi artişti consacraţi, artişti zonali, dar si ansambluri din cele trei teritorii  GAL Marginimea Sibiului, Tara Oltului si Valea Sambetei.

”În cadrul acestui eveniment au participat şi producătorii locali care au avut oportunitata de a-și promova produsele și tradițiile specifice teritoriului din care provin și de a identifica noi mijloace de promovare și valorificare a acestor produse.”, a explicat Camelia Limbășan, Președinte GAL Țara Oltului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*