FOTO, VIDEO: Vitezomani pe șoselele din Sibiu. Tupeul, taxat în doar 4 ore cu 30.000 lei

Peste 120 de sancțiuni contravenționale aplicate și 8 permise de conducere reținute de polițiștii sibieni în patru ore, în cadrul acțiunilor desfășurate ieri în sistem integrat.

Ieri în intervalele orare 07:00 – 09:00 și 17:00 – 19:00, poliţiştii sibieni au desfășurat acțiuni în sistem integrat, pe raza întregului județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Acțiunile desfășurate, în care au fost angrenați 68 de polițiști din cadrul structurilor rutiere, de ordine publică și de la transporturi au avut, în principal, scop preventiv, în cele patru ore de acțiune fiind verificate modul de respectare a normelor rutiere, a celor privind transportul de marfă și de material lemnos.

În urma abaterilor constatate, în cele patru ore, polițiștii au aplicat 129 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de aproximativ 30.000 de lei, din care 94 de sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea normelor rutiere, 13 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză, una pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, iar diferența pentru alte abateri.

Au fost reținute 8 permise de conducere, din care 6 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Acțiunile continuă și astăzi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*