FOTO. Weekend printre stele la Povestea Calendarului

La Povestea Calendarului imaginația nu cunoaște limite. În acest sfârșit de săptămână cei mici, dar și părinții lor, sunt invitați să călătorească printre….stele.

Pentru sfârșitul de săptămână trebuie să fie întotdeauna rezervat familiei, administratorii parcului tematic Povestea calendarului născocesc de fiecare dată ceva inedit, pentru a atrage vizitatorii. În acest sfârșit de săptămână ne propun o pauză binemeritată de la problemele de zi cu zi și de la veștile triste despre război, pentru a călători din nou pe tărâmul inocenței, al copilăriei.

Astfel, în lumea de basm recreată la Povesea Calendarului, Astăzi și mâine sunt organizate o serie de activități și ateliere dedicate celor mici, dar și părinților lor.

Astăzi, de la ora 11.00, se desfășoară ”Atelierul de creație planete: alege-ți planeta favorită din întreg sistemul solar și hai să îi dăm viață împreună!”. De la ora 13.00 cei mici sunt invitați la o călătorie în spațiul intergalacti, pentru a afla mai multe curiozități despre planete, iar de la ora 15.00, la atelierul pictură pe față.

Mâine, duminică, de la ora 11.00,  se desfășoară ”Atelierul de creație planete: alege-ți planeta favorită din întreg sistemul solar și hai să îi dăm viață împreună!”. De la ora 13.00 cei mici vor face biscuiți în formă de aștri cerești cu Bunica Poveștii, iar de la ora 15.00 vor realiza și picta suporturi pentru lumânări cu forme de comete și steluțe, în cadrul atelierului de creație dedicat.

Povestea Calendarului, un parc tematic unic în România, situat la 40 de kilometri de Sibiu, la poalele Munților Făgăraș, în comuna Porumbacu de Sus, îi așteaptă zilnic, pe toți copiii, mici sau mari, pentru o incursiune fantastică în lumea basmelor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*