Fructul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism. Stimulează sistemul imunitar și previne anemia

Fructul care topește grăsimea de pe abdomen. Acest fruct este recomandat pentru persoanele care doresc să scape cât mai repede de kilogramele în plus rapid și ușor.

Fructul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism. Este vorba despre coacăze.

Acrișoare și răcoritoare, coacăzele sunt fructele perfecte pentru primăvară și vară. Fie că le preferi pe cele roșii sau pe cele negre, trebuie să știi că din punct de vedere al beneficiilor, ele sunt similare, scrie doc.ro.

Coacăzele sunt bogate în antioxidanți și vitaminele B1, B2, B6 și C, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, flavonoizi, pectine și acizi organici, relatează Monitorul de Cluj.

Fructul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism. Stimulează sistemul imunitar

Fructul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism, coacăzele. Acest fruct este un real ajutor pentru cei care doresc să piardă cât mai repede din kilograme rapid și sănătos.

Coacăzele sunt fructe hipocalorice, sărace în grăsimi. O dietă echilibrată de maxim 2.000 de kcal pe zi presupune un consum de maxim 78 de grame de grăsimi pe zi. O porție de coacăze nu depășește aportul de 63 de kcal și conține mai puțin de un gram de grăsimi, potrivit sfatulmedicului.ro.

De asemenea, coacăzele ne ajută să trecem mai ușor peste sezonul virozelor. O cană de coacăze conține o cantitate foarte mare de vitamina C. Acestea pot ajuta la întărirea sistemului imunitar și la calmarea gâtului iritat.

CITEȘTE ȘI: 

Fructul care topește grăsimea de pe abdomen. Te apără de bolile de inimă, cancer și te ajută să slăbești rapid

Fructul care previne bolile de inimă și anemia. Este o sursă importantă de vitamine și te ajută să slăbești

Fructul care întărește sistemul imunitar și oasele. Scade tensiunea arterială și îmbunătățește digestia

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*