Frumusețea trecutului. Cavaleri curajoși, călugări învățați, loc de joacă. Ne deconectăm de agitație între 30 septembrie și 2 octombrie

Grupul de reconstituire istorică Anacronism în colaborare cu Parohia Evanghelică Cisnădioara vă invită în perioada 30 sept – 02 oct la Cetatea din Cisnădioara să descoperiți frumusețea trecutului în cadrul evenimentului “Cisnadioara Medievală: Zilele Sf. Mihail – Serbările Recoltei”.

Scopul evenimentului este să scoată în evidență istoria locului, să creeze o atmosferă de poveste și să prezinte obiceiuri și tradiții din trecut într-un mod distractiv.

Evenimentul este dedicat tinerilor, familiilor cu copii și iubitorilor de istorie care doresc să evadeze din agitația urbană, pentru a descoperi lucruri interesante despre trecut.

Vizitatorii o să aibă ocazia să participe la activități și jocuri recreative, să asiste la recrearea unor momente din istoria cetății, să descopere obiceiuri de mult uitate și să vadă cum erau făcute lucrurile în trecut.

În cetate o să întâlnim cavaleri curajoși, care ne învață cum să mânuim spada și cum să tragem cu arcul dar și călugări învățați ce ne povestesc secretele cetății. De asemenea am creat un loc de joacă și agrement unde putem să ne testăm priceperea și îndemânarea.

Este locul ideal pentru a ne deconecta de agitația urbană, pentru a descoperi povestea unui loc plin de istorie, departe de stresul cotidian în liniște, aproape de natură și peisaje frumoase.

Pentru mai multe informații despre program, activități și invitați, puteți să vizitați pagina de Facebook: https://www.facebook.com/CisnadioaraMedievala

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*