Fundaș dreapta mexican la FC Hermannstadt

FC Hermannstadt își „blindează“ postul de fundaș dreapta, după plecarea internaționalului Alexandru Pantea la FCSB, ca urmare a expirării perioadei de împrumut. Clubul sibian a anunțat azi transferul unui tânăr mexican format la academia de tineret a celebrului club spaniol Real Madrid.

foto: lospleyers.com

În urmă cu 6 ani, The Guardian a publicat o listă cu cei mai talentați 60 de jucători din lume la vârsta de 17 ani. Printre ei, Paolo Medina, o tânără speranță a fotbalului mexican.

Paolo Medina este un fundaș dreapta mexican, fost internațional U20, în vârstă de 23 de ani. Acesta a fost format la academia de tineret a celebrului club spaniol Real Madrid, unde a evoluat pentru grupele U17 și U18. Tot la nivel de „copii și juniori”, Paolo a fost transferat de Benfica Lisabona U19(Portugalia) și Monterrey U20 (Mexic). Ca fotbalist profesionist, fundașul dreapta mexican are în CV-ul său echipe ca Monarcas (Mexic), Pantelikos(Grecia) și UD Logrones (Liga 3/ Spania), echipă pentru care a bifat 23 de prezențe în sezonul trecut.

Paolo Medina este cotat la suma de 200.000 de euro pe site-urile de specialitate. Fotbalistul mexican a semnat pentru următoarele două sezoane cu FCH, din postura de jucător liber de contract. Paolo va purta numărul 18 pe tricou.“, a transmis azi FC Hermannstadt.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*