Gafă a Ministerului Turismului, „inexplicabilă” pentru Trif

O gafă a Ministerului Turismului a pus încă o pată rușinoasă, dacă mai era cazul, pe imaginea României, la Târgul de Turism din Berlin. 
Pe panoul de promovare a țării noastre apărea o fotografie neinspirată cu un bărbat cu burta dezgolită, în șosete albe, în iarbă și cu capul între mâini. Vinovatul a fost dat afară din minister, relatează Pro TV.

Aceasta este imaginea care ar fi trebuit să îi convingă pe nemți că România este o țară care merită să fie vizitată. Un bărbat pe jumătate dezbrăcat, cu tricoul ridicat peste burtă și cu șosete albe, așezat lângă un gard.

 Când și-au dat seama de gafă, cei de la stand au încercat să acopere bărbatul din fotografie cu o boxă. Dar au atras și mai tare atenția, mai ales că fotografia a reprezentat standul României timp de 5 zile la unul dintre cele mai importante târguri de turism din lume. Pentru a participa, Ministerul Turismului a plătit 65.000 de euro.

“Din păcate, am avut și această sincopă, pentru mine inexplicabilă. Cel care trebuia să trimită poze trebuia să le verifice. Nu mai lucrează la Ministerul Turismului, și-a încetat raporturile de muncă, i-am solicitat demisia. A plătit pentru indolență. El s-a ocupat. El a avut jobul să verifice, să trimită pozele, el s-a ocupat de stand. Este normal să plătească pentru asta”, a declarat ministrul Bogdan Trif.

One Comment

  1. un ziarist cunoscut din Germani,face un tur in Ro.,Bg.Grecia,
    concluzie !!!! Grecia cu toata criza prin care trece……o gradina inflorita,Bg.Ro.in bezna !!!! va tot laudati ca avem o tara ca-n povesti(condusa de nepriceputi,sau rau voitori ),marile agentii de turism din Germania au STERS Ro.de pe listele lor,stie asta dl. TRIF?sau tot mai bine ca la sfirsit de sapt. in alte tari (civilizate)ca sa ajungi sa conduci un minister mai ai nevoie si de altceva nu doar de un carnetel de partid,NICIODATA NU VOM DEPASI HANDICAPUL ASTA !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*