Gala Federației Române de Taekwon-do va fi organizată la Sibiu

Federația Română de Taekwon-do ITF va premia cei mai buni sportivi ai anului 2019 în cadrul unui eveniment de gală organizat la Sibiu pe data de 18 ianuarie.

„Este pentru prima oară când, într-un astfel de cadru, recunoaștem performanțele sportivilor noștri, iar momentul nu este întâmplător: Federația Română de Taekwon-do împlinește 20 de ani de la înființare. Parcursul nostru instituțional și, mai ales, creșterea nivelului de performanță și numărul mare de medalii internaționale sunt semne încurajatoare cu privire la viitorul Taekwon-do ITF în România și ne bucurăm să împărtășim acest optimism, de la Sibiu, tuturor iubitorilor sportului”, a apreciat Cosmin Oprescu, președintele Federației Române de Taekwondo ITF.

Anul 2019 a fost unul dintre cei mai buni ani din istoria taekwon-do-ului românesc, cu multiple participări și medalieri internaționale, cu un interes în creștere al publiculiui pentru acest sport și cu un nivel de organizare superior atât în ceea ce privește evenimentele interne cât și în ceea ce privește  activitatea cluburilor. Preocuparea Federației Române de Taekwon-do ITF a avut în vedere în 2019 susținerea cluburilor și a sportivilor cu performanțe  notabile, precum și reprezentarea în cele mai bune condiții și cu cele mai bune rezultate a României în străinătate. De asemenea, Federația și-a asumat un rol activ în organizațiile internaționale din care face parte, fie că a fost vorba despre cele europene sau mondiale, precum și rolul de partener real al instituțiilor naționale românești cu atribuții în domeniul sportului.

La evenimentul de la Sibiu vor participa sportivi din întreaga țară, conducerea Federației Române de Taekwon-do: președintele Cosmin Oprescu, directorul tehnic Alexandru Mureșan, secretarul general, Mihai Hondru, secretarul federal, Cristian Popa, vicepreședinții Ciprian Banea și Marius Ionicescu, membri în Biroul Federal, precum și autorități locale.

Gala Federației Române de Taekwon-do ITF va avea loc la Sala Thalia, sâmbătă, 18 ianuarie, începând cu ora 19.00.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*