Gala fotbalului avrigean: meci eveniment între echipele Legendele Avrigului și Prietenii Avrigului

Meci – eveniment în toamnă, pentru iubitorii de fotbal din Avrig și împrejurimi! În data de 11 septembrie va avea loc un meci de gală între Legendele Avrigului și Prietenii Avrigului. Pe banca tehnică vor sta antrenori cunoscuți precum Dan Diaconu, Nicolae Grigore, Viorel Moisin și Eugen Beza.

”Celebrăm trei decenii de fotbal avrigean, cu un meci – spectacol pe care nu îl vom uita niciodată. Spre bucuria microbiștilor de toate vârstele, campionii de mâine și suporterii de azi vor sta alături de legende și de mari glorii sportive locale, la super – meciul toamnei, din Gala Fotbalului Avrigean. Promitem o experiență unică, un mix de sport, de divertisment, educație, competiție dar și multă distracție!”, transmit reprezentanții Primăriei orașuli Avrig.

Cel mai mare eveniment fotbalistic din orașul nostru, va avea loc pe 11 septembrie, începând cu ora 11.00, pe terenul de fotbal de la Baza Sportivă Avrig, de pe Strada Stadionului.

Meciul de gală se va juca între echipele Legendele Avrigului și Prietenii Avrigului și va avea pe banca tehnică, antrenori titrați din fotbal, printre care Dan Diaconu, Nicolae Grigore, Viorel Moisin și Eugen Beza.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Avrig, în colaborare cu ACS Viitorul Avrig și AS FC Avrig.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*