Gâlceavă în coaliție. ALDE Sibiu: Tăriceanu a cerut bani pentru autostrada Piteşti – Sibiu, dar Dăncilă şi PSD nu sunt interesaţi

­­ Proiectul de rectificare bugetară adoptat în şedinţa de Guvern arată faptul că bugetul de stat pe anul acesta a fost unul construit nerealist, susțin reprezentanții ALDE Sibiu, adăugând că rezultatele exerciţiului bugetar dovedesc incapacitatea administrativă de a pune în aplicare marile proiecte de investiţii stabilite.

La începutul anului, pe fondul discuţiilor pentru construirea bugetului, preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a solicitat şi a primit asigurări că o serie de proiecte majore de investiţii, îndeosebi în infrastructură, vor primi resurse financiare, potrivit unui comunicat de presă al formațiunii. “Prin modul în care a fost conceput proiectul de rectificare bugetară, se constată eşecul acestor promisiuni. ALDE a cerut fonduri pentru marile proiecte de infrastructură promise, printre care şi autostrada Pitești – Sibiu, dar PSD şi Dăncilă au pasat problema într-un viitor neclar”, a declarat Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu.

Ovidiu Tocaciu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*