George Simion a protestat în fața uneia dintre casele lui Iohannis (VIDEO)

Copreședintele AUR, George Simion a fost prezent luni seara pentru câteva ore la Sibiu și a protestat împreună cu alte câteva zeci de persoane în fața casei aparținând lui Klaus Iohannis de pe strada Someșului.

Apoi, George Simion împreună cu susținătorii săi au strâns semnături prin oraș pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

Simion a publicat un clip video pe pagina sa de Facebook, menționând că acesta cuprinde „mesajul românilor pentru cei care vor să interzică AUR”.

„Am ajuns la Sibiu, la una din cele șase case ale primului turist al țării, Klaus Iohannis, și de aici avem un apel pentru locatarul de la Cotroceni. Nu mai trimiteți procurorii să interzică AUR, să ne scoată în afara legii. Oamenii sunt alături de noi și în Sibiu și în celelalte localități ale țării, așa că retrage-ți procurorii, retrage-ți frații Muraru. Pentru cele șase case pe care le-ai câștigat chipurile din meditații o să plătești! Până atunci te dăm jos! Jos, Iohannis!”, a spus Simion în fața casei lui Iohannis de pe strada Someșului.

Deasemenea protestatarii au ajuns și la casa de pe Nicoloae Bălcescu pe care Iohannis a pierdut-o în instanță.

„Și acum ajungem la casa de pe care a luat chirie 300 de mii de euro deși nu îi aparținea. Nu a dat niciodată banii înapoi! Omul ăsta ne conduce de 7 ani și vă întreb pe voi, români: Să-l mai lăsăm să ne mai conducă încă 3 ani de acum înainte? Nu! Omul ăsta care a furat Sibiul dură și România și trebuie îndepărtat de la Palatul Cotroceni! Jos, Iohannis”, a mai spus Simion.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*