Ghinionul unui șofer din Gura Râului. Dacă nu l-ar fi pocnit cu mașina, poliția n-ar fi aflat cât de beat era

Sfârșitul de săptămână vine cu valul de șoferi beți pe șosele. Avem și în bilanțul Poliției de azi câțiva. 

Sâmbătă în jurul orei 18.30, pe raza comunei Dârlos, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 17 ani, în timp ce conducea un moped pe strada Principală, fără a deține acest drept. Pe numele tânărului s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Duminică, în jurul orei 1.45, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Rahovei de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Vâlcea. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. S-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tot duminică, în jurul orei 20.00, în localitatea Gura Râului, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală, un localnic în vârstă de 53 de ani a pătruns pe contrasens și a acroșat un autoturism condus din sens opus de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Orlat. Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. IPJ Sibiu anunță că testarea alcoolscopică a șoferului din Orlat a indicat un rezultat negativ, însă testarea conducătorului auto din Gura Râului a indicat o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După recoltarea probelor biologice, la nivelul Poliției Orașului Săliște, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*