Giratoriu pe Hermann Oberth

Comisia de circulație a avizat începerea amenajării unui nou sens giratoriu pe strada Hermann Oberth, la intersecția cu strada Fabricii.

Această lucrare va fi executată și finanțată de dezvoltatorul noului mall aflat în construcție lângă podul Gării, potrivit Primăriei Sibiu.

Lucrările vor începe luni, 15 iulie, cu reconfigurarea trotuarelor din zona sensului giratoriu, iar apoi se va trece la amenajarea girației propriu-zise. Sensul giratoriu va fi luminat prin amplasarea unui stâlp de iluminat cu patru corpuri. De asemenea, trecerile de pietoni din acest sector vor fi mutate, pentru o mai mare siguranță. În funcție de vreme, lucrările ar urma să fie finalizate în aproximativ 40 de zile. „Nu va fi necesară închiderea traficului, dar se va circula totuși cu restricții în zonă, șoferii fiind rugați să circule cu atenție sporită“, se arată în comunicatul municipalității.

Pentru sistematizarea traficului în zona noului mall, Primăria a inițiat o procedură de achiziție în vederea modernizării străzii Fabricii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*