Gospodărie distrusă de flăcări la Apoldu de Jos

În cursul nopții trecute, pompierii militari ai punctului de lucru Săliște și Miercurea Sibiului au fost solicitați să intervină de urgență pentru limitarea și stingerea unui incendiu izbucnit la mai multe anexe gospodărești din satul Apoldu de Jos.

„La fața locului s-au mobilizat în cel mai scurt timp cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă cu peste 25 de pompieri militari, 1 echipaj SMURD și membrii SVSU. În momentul sosirii forțelor, incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească tip șură și la acoperișurile caselor aflate de o parte și de alta a vecinătății. Au ars anexe gospodărești (șură și magazie), precum și parțial acoperișurile caselor (proprietar și vecin) pe o suprafață de peste 300 mp.

De asemenea, s-au înregistrat următoarele pagube: au ars un porc și circa 20 de găini, elemente de mobilier, scule electrice, un autoturism și un tractor. Au fost salvate 12 găini ce se aflau în șura de unde a pornit incendiul.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*