Greșeala care crește riscul pentru un infarct. Cum poți evita un infarct

Greșeala care crește riscul pentru un infarct. Sute de mii de oameni mor anual după un infarct din cauza unei greșeli elementare comisă în viața de zi cu zi.

Oamenii care sar peste micul dejun sunt predispuși la un infarct. Conform unor studii, persoanele care nu mânâncă dimineața au un procentaj de 32% mai mare să moară din orice cauză.

Conform unor date obținute de la aproximativ 200.000 de adulți cu vârsta de peste 40 de ani, specialiștii au constatat că persoanele care au sărit peste micul dejun au o sănătate precară. Infarctul este deosebit de frecvent în rândul persoanelor care nu mânâncă dimineața. Analiza a fost publicată în Journal of Cardiovascula Development and Diseas.

Greșeala care duce la infarct. Ce fac greșit mii de oameni

Oamenii care sar peste micul dejun în cele mai multe cazuri nu recuperează masa pierdută mai târziu în cursul zilei, ceea ce duce la o nutriție mai proastă.

Această greșeală poate duce și la mâncat noaptea sau între mese, alte două greșeli care pot perturba metabolismul, cresc probabilitatea diabetului și a bolilor de inimă.

Studiile au arătat că persoanele care sar peste micul dejun au mai multe șanse să aibă un loc de muncă cu normă întreagă, să fie fumători și să bea cantități mai mari de alcool.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*