Grevă la aeroport

Reprezentanții sindicatului de la Aeroportul Internațional Sibiu au anunțat că angajații instituției se vor afla în grevă de avertisment, miercuri, 18 aprilie, timp de două ore.

Aceștia se declară nemulțumiți de unele prevederi ale contractului colectiv de muncă pe care urmează să-l semneze cu angajatorul. Sindicatul Liber Independent al Aeroportului Sibiu reprezintă trei sferturi din cei 160 de salariați ai instituției.

Conducerea aeroportului dă asigurări că va depune toate eforturile pentru desfășurarea normală a activității pe perioada grevei. „Având în vedere apariția în mass media a comunicatului de presă transmis de Sindicatul Liber Independent al Aeroportului Sibiu, confirmăm faptul că regia autonomă Aeroportul Internațional Sibiu a fost notificată astăzi, 13 aprilie 2018, asupra deciziei sindicatului de declanșare a unei greve de avertisment cu încetarea activității la Aeroportul Internațional Sibiu, în data de 18 Aprilie 2018 în intervalul orar 11.30 – 13.30. Pe această cale, dorim să vă informăm că regia va depune toate eforturile necesare pentru a asigura desfășurarea activității aeroportuare în condiții de siguranță pe perioada desfășurării grevei de avertisment, cu un impact minimal”, se arată în comunicatul Aeroportului Internațional Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*