Grota la ESTE Filmul de Miercuri

ESTE Filmul de Miercuri prezintă „Grota”, o dramă în regia lui Michelangelo Frammartino. Proiecția va avea loc miercuri, 24 august, de la ora 20.00, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu.

Premii: Premiul Juriului la Festivalul Internațional de Film de la Bruxelles 2022. Câștigător la 3 categorii în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția 2021: Cel mai bun film – FEDIC Award, La Pellicola d’Oro Award și Special Jury Prize.

Sinopsis:

În timpul boomului economic din anii 60, în nordul prosper al Italiei este construită cea mai înaltă clădire din Europa. În capătul celălalt al țării, în regiunea Calabria, mai mulţi tineri speologi se avântă într-una din cele mai adânci peşteri din lume, la al cărei capăt, la 700 de metri sub nivelul solului, nu s-a ajuns vreodată. Nimeni din satul din apropiere nu are habar de acţiunile acestor temerari, dar bătrânul păstor îi observă îndeaproape. Şi curând el va fi trup şi suflet alături de ei.

Rating: AP-12. Acordul părinților pentru copii sub 12 ani.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/program/este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*