În plină zi, au aruncat o remorcă de gunoaie pe Olt! Facebook îi dă de gol pe vinovați | FOTO

O remorcă plină cu gunoi a fost aruncată pe malul râului Olt, la Boița. Din fericire, un trecător i-a surprins în flagrant pe cei certați cu legea și cu bunul simț și a postat câteva fotografii pe Facebook.

„Sunt stupefiat și fără replică (…) în Boița, în parcarea neamenajată, cum intri în Boița pe dreapta, dinspre Vâlcea, un taxi cu remorcă descărca de zor diferite gunoaie, foarte mult plastic sau materiale plastice, stupefiat de ceea ce văd, am început să fierb de furie, dat fiind faptul că iubesc apa, pescuitul… Opresc și întreb pe cei doi indivizi ce fac și cum de își permit să își arunce gunoiul în plină zi, în parcare, pe malul râului Olt. La început s-au luat ei de mine și mi-au zis cine sunt eu și cum de îmi permit să-i iau eu la întrebări. În momentul în care am scos telefonul, a venit mingea în terenul meu și s-au calmat, implorându-mă să nu-i fotografiez și să nu le fac rău: «La urma urmei, am aruncat și noi niște gunoi, lângă cel care era deja aruncat de alții!»”, a povestit Iulian Cînduleț, ieri, pe pagina sa de socializare.

Bărbatul a sesizat imediat Poliția, dar și Filiala Pescarilor Sibiu. În fotografii se văd clar fețele celor doi făptași, precum și numărul de înmatriculare și indicativul taximetrului, astfel încât Garda de Mediu nu va avea o misiune grea să-i identifice, fie cu ajutorul dispeceratului de taximetrie 924, fie al Poliției.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*