Guru pentru lideri: Jim Bagnola a venit cu sfaturi pentru primarii și șefii de instituții la Sibiu

Consiliul Judeţean Sibiu a găzduit evenimentul „Leading is Everybody’s Business” („A conduce este afacerea tuturor”), organizată de către Departamentul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism.

Jim Bagnola este cotat în top 30 de Leadership Guru Magazine | foto: Consiliul Județean Sibiu

Jim Bagnola este cotat în top 30 de Leadership Guru Magazine | foto: Consiliul Județean Sibiu

Invitatul acestui eveniment, Jim Bagnola, unul dintre cei mai titraţi traineri de leadership din SUA, a prezentat măsuri de optimizare a performanţei resurselor umane prin leadership. La eveniment au participat Ioan Banciu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Florin Luca, reprezentant Departamentul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism al Guvernului, şi Petru Păcuraru, Managing Director Human Performance Development International (HPDI), primari, șefi de instituții, reprezentanți de la firme și organizații neguvernamentale. „Am început să colaborăm cu Jim în urmă cu 14 ani, iar de 12 ani Jim vine în mod constant în România. Face consultanţă pentru companiile foarte mari din România. Am lucrat cu peste 50 de companii, iar ceea ce am făcut a avut atâta succes, încât ne-am gândit la un moment dat că ar fi un lucru extraordinar dacă am putea să facem asta şi cu întreprinderile publice, cu administraţiile locale şi cu orice alt organism, altul decât cel privat”, a precizat Păcuraru.

Jim Bagnola este cotat în top 30 de Leadership Guru Magazine, este consultant NASA, US Secret Service, NATO, US Navy, Siemens, Continental, Shell ș.a. Are 30 de ani de carieră și a lucrat în 92 de țări. În România a venit prima dată în 1999, ca mentor pentru tinerii din organizații neguvernamentale (AIESEC sau Leaders Romania), și de atunci a surprins diferențele de mentalitate și performanță ale executivilor din peste 50 de firme care activează în țara noastră.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*