Halloween Party în căminele ULBS începe cu un omagiu adus victimelor din ”Colectiv”

Prima petrecere din noul an universitar, pentru studenții cazați în căminele Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu va avea loc la sfârșitul acestei luni.

În 30 octombrie, începând cu ora 19,00, în toate căminele universității va avea loc ”Halloween Party”, eveniment aflat la cea de a treia ediție. Toți studenții sunt așteptați să vină costumați în personaje de poveste, iar cea mai frumoasă vrăjitoare va fi premiată. De asemenea, studenții vor fi provocați la un concurs de sculpat bostani, iar cel mai reușit ”exemplar” va primi un premiu.

”Am început un nou an universitar și, așa cum i-am obișnuit pe studenți, vom organiza, periodic, astfel de evenimente. Cei din anii mai mari sunt deja extrem de nerăbdători, iar cei din anul I vor avea ocazia să intre în atmosfera petrecerilor”, a declarat conf. univ. dr. Ramona Todericiu, director general administrativ adjunct al ULBS.

Și, pentru că de Halloween, dovleacul este ”vedeta”, studenții vor fi tratați cu plăcintă cu dovleac, dovleac copt și gogoși!

Startul petrecerii va fi însă unul solemn. Având în vedere faptul că în 30 octombrie se împlinesc 4 ani de la tragedia din Colectiv, studenții vor aprinde lumânări și vor păstra un moment de reculegere în memoria tinerilor care au murit în incendiul din 30 octombrie 2015.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*