Handbal Club Sibiu obține o nouă victorie la scor pe teren propriu

Handbal Club Sibiu a obținut o nouă victorie pe teren propriu, învingând ieri, 18 martie, pe ADEP Satu Mare.

Handbaliștii sibieni au condus de la un capăt al celălalt al partidei și s-au impus cu scorul de 35-18 (21-10) în fața echipei clasate pe ultimul loc.

Victorie facilă pentru HC Sibiu în fața propriilor suporteri! Formația sibiană a avut parte de un meci ușor, întâlnind în etapa a XV-a ultima clasată din Seria B. HC Sibiu a început partida în forță, conducând după primele minute de joc cu scorul de 6-1, iar până la finalul primei reprize a mărit ecartul la 11 lungimi, 21-10. Handbaliștii sibieni au revenit de la vestiare cu un parțial de 9-1, reușind să se desprindă și mai mult în repriza secundă, spre bucuria fanilor prezenți în tribune. În cele din urmă, HC Sibiu s-a  impus la 17 goluri, scor 35-18, reușind a doua victorie consecutivă pe teren propriu din returul Diviziei A.

„Meciul a fost așa cum ne așteptam. Am avut un adversar care nu ne-a pus foarte mari probleme, ne-am desprins de la început. Singurul lucru care nu m-a mulțumit e faptul că nu am păstrat ștacheta sus, nu am fost foarte concentrați, scorul putea să fie mai mare. Trebuie să fim concentrați, pentru că ne așteaptă partide foarte grele, în deplasare la Sighișoara și apoi acasă, în compania celor de la Cluj. Trebuie să abordăm toate partidele cu seriozitate, să fim de la început și până la sfârșit cât se poate de concentrați și serioși”, a spus antrenorul HC Sibiu, Matei Damian.

Pentru HC Sibiu au marcat: Răzvan Briotă 6 goluri, Robert Fekete 6, Ovidiu Pasere 5, Bogdan Verza 5, Mihai Blaga 3, Darius Apolzan 2, Radu David 2, Robert Micloș 2, Adrian Cerghit 2, Klaus Ungar 1, Andrei Sora 1. În etapa următoare, HC Sibiu joacă în deplasare, pe terenul celor de la CNE Sighișoara.

Meciuri demonstrative de minihandbal mixt

Ziua de ieri a fost una specială pentru micii handbaliști de la HC Sibiu și CSȘ Sibiu. De la ora 14.30, șase echipe de fete și băieți cu vârste cuprinse între 10 și 11 ani s-au duelat în Sala Transilvania, pe cele două terenuri amenajate special pentru ei. Cei mici au arătat mult entuziasm, bucurându-se de fiecare minut petrecut pe teren.

La final, ei au primit de la jucătorii HC Sibiu tricouri și calendare cu însemnele clubului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*