Hardy a revenit în LNBM

CSU Sibiu a revenit cu o victorie previzibilă pe parchetul Sălii Transilvania, miercuri seară, în turneul IV al Ligii Naţionale de baschet masculin (LNBM).

A trecut de CSM Galați cu 98 – 70, după un meci controlat cap-coadă. Meciul a stat sub semnul revenirii sub comanda lui Fleșeriu a unuia dintre cei mai iubiți jucători ai CSU din ultimul deceniu, Kevin Hardy. Acesta a reușit 12 puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive, însă cei mai buni de pe teren au fost coechipierii Kaelin Jackson și Isaiah Philmore, ambii cu câte 14 puncte marcate. În celălalt meci al zilei, CSM Târgu Jiu – BCMU Pitești 72-109.

În ultima zi a turneului IV de la Sibiu, ieri după-amiază, BCMU Pitești a dispus greu de CSM Galați, cu 72 la 68. Aseară, elevii lui Dan Fleșeriu au întâlnit, de pe prima poziție a clasamentului Ligii Naționale, CSM Tg. Jiu, și și-au adjudecat victoria cu 98-77.

Următorul meci pentru CSU Sibiu va fi pe 21 ianuarie, tot în Sala Transilvania, când va întâlni ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, în derbiul Ardealului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*