HC Sibiu a pierdut la un punct meciul cu CS Minaur Baia Mare II

HC Sibiu a încheiat cu o înfrângere partida din etapa a XIV- a Diviziei A.

Handaliștii sibieni au pierdut la o diferență de un punct meciul disputat duminică, în deplasare, cu CS Minaur Baia Mare II, scor final 28-27.

După ce în turul campionatului s-au impus pe teren propriu, câștigând la o diferență de 7 goluri meciul cu CS Minaur II (30-23), jucătorii antrenați de Matei Damian și Dorin Purcărea nu au reușit să repede figura și în partida disputată în deplasare. Handbaliștii sibieni au mers la Baia Mare deciși să ofere un joc bun și să își adjudece a doua victorie din acest sezon în fața celor de la CS Minaur Baia Mare II, însă au cedat prima repriză, gazdele intrând cu un avans de 3 goluri la pauză, 13-10. HC Sibiu a încercat să revină în partea secundă, însă meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 28-27.

„Am pierdut această partidă la o diferență de un punct, scor 28-27. Am făcut o primă repriză slabă, am intrat la pauză conduși, iar în cea de-a doua parte am alergat după egalare. Am avut multe ratări și nu am reușit acest lucru, din păcate. Urmează să ne concentrăm asupra următorului meci din campionat, cel cu ADEP Satu Mare”, a declarat Matei Damian, antrenorul HC Sibiu.

Pentru HC Sibiu au marcat: Radu David 9 goluri, Adrian Pasere 6, Mihai Blaga 6, Lucian Apolzan 3, Robert Fekete 1, Bogdan Verza 1, Robert Micloș 1.

În etapa următoare, HC Sibiu revine pe teren propriu. Handbaliștii sibieni vor juca o nouă partidă în Sala Transilvania, în compania celor de la ADEP Satu Mare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*