Handbal Club Sibiu debutează în noul sezon la Cisnădie

În prima etapă din sezonul 2016/2017 la handbal masculin Divizia A, Handbal Club Sibiu va evolua pe teren propriu împotriva echipei CS Unirea Sânnicolau Mare, sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă Măgura din Cisnădie.

handbal-club-sibiu

Motivul este ocuparea Sălii Polivalente Transilvania din Sibiu cu alte evenimente sportive. CS Unirea Sânnicolau Mare este o echipă cu tradiție pe scena Diviziei A, evoluând de foarte multe sezoane în această ligă.

Chiar dacă în acest sezon intrarea la meciurile de acasă ale echipei sibiene se va face pe baza de bilet sau abonament, situația creată la această primă partidă le va oferi spectatorilor posiblitatea ca intrarea să fie gratuită.

Totodată, s-au pus în vânzare și abonamentele pentru sezonul viitor, abonamente la prețul de 50 de lei ce pot fi folosite la toate meciurile de pe teren propriu ale echipei din Divizia A, precum și la meciurile din Cupa României, dacă HC Sibiu va reuși să se claseze dupa turul campionatului pe o poziție ce va permite înscrierea în această competiție. Abonamentele se pot procura înainte meciurilor de pe teren propriu, prin comenzi online – mesaj privat folosind Facebook – și intrarea în posesia lor se face în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, începând cu ora 20.00, la Sala Transilvania.


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*