HC Sibiu primește vizita ultimei clasate

Handbal Club Sibiu joacă, duminică, o nouă partidă în cadrul Diviziei A.

Handbaliștii sibieni primesc vizita ultimei clasate, ADEP Satu Mare, în etapa a XV-a, meciul urmând să aibă loc în Sala Transilvania, de la ora 17. Înaintea acestei confruntări, spectatorii sunt invitați să urmărească o demonstrație de minihandbal mixt, ai cărei protagoniști vor fi băieți și fete de la HC Sibiu și CSȘ Sibiu.

Spectacol acasă, pentru fani

Formația antrenată de Matei Damian și Dorin Purcărea revine pe teren propriu, după partida disputată în deplasare, la Baia Mare. În etapa precedentă, HC Sibiu a pierdut la limită în deplasare cu CS Minaur II, scor 28-27. Duminică, handbaliștii sibieni revin în Sala Transilvania și speră că vor face un meci bun în fața propriilor suporteri, la fel ca ultimul jucat acasă, când s-au impus la o diferență de 15 goluri în fața celor de la CS Universitatea Craiova. În turul campionatului, HC Sibiu a câștigat partida cu ADEP Satu Mare cu scorul de 26-24.

„Noi suntem pe locul 6, ei pe ultima poziție, practic suntem favoriți, dar va trebui să arătăm acest lucru și în teren. Sper să facem un joc la fel de bun ca ultimul de pe teren propriu și să obținem o victorie. Mai ales că, în continuare, ne așteaptă jocuri mult mai grele, atât în deplasare, cât și acasă”, a declarat Matei Damian, antrenorul HC Sibiu.

Înaintea confruntării din acest weekend, HC Sibiu se află pe locul 6 în clasamentul Seriei B, cu un total de 18 puncte.

Meciuri de minihandbal mixt

Duminică, suporterii sibieni sunt așteptați mai devreme în Sala Transilvania, pentru a încuraja viitoarea generație de handbaliști. Începând cu ora 14.30, șase echipe de fete și băieți cu vârste cuprinse între 10-11 ani, de la HC Sibiu și CSȘ Sibiu, vor juca mai multe meciuri de minihandbal mixt, iar la final vor avea parte și de o surpriză. „Organizăm această acțiune cu scopul de a populariza handbalul în rândul copiilor. Vrem să le oferim posibilitatea de a se bucura de sport și sperăm ca din acești copii să creștem viitori performeri în handbal! Ne dorim ca după meciurile de minihandbal să rămână și la partida seniorilor, să îi vadă pe colegii lor mai mari jucând și să își creeze niște modele în sport. Avem și o surpriză pentru micii handbaliști”, a mai spus antrenorul HC Sibiu.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*