Horațiu Mălăele revine la Sibiu

Cunoscutul actor Horațiu Mălăele vine în 21 februarie la Sibiu. După ce în luna decembrie a anului 2021 a deschis la noua galerie de artă Carabulea Gallery o impresionantă expoziție de desene, Horațiu Mălăele a ales Sibiu pentru a-și lansa ultimele volume: Tehomir, O poveste cam ciudată și alte 2 povestiri și Poezii și vorbe în vânt și pentru a susține recitalul extraordinar Sunt un orb.

 

Farseur din vocație, cu șarm, inteligență și umor, Horațiu Mălăele va face o nouă demonstrație de virtuozitate într-o ediție specială a spectacolului „Sunt un orb”, varianta cu multe “lovituri de teatru”, așa cum trebuie să fie un bun show de improvizație.

 

Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum l-a descris Ion Caramitru, Horațiu Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta.

Pentru această variantă a spectacolului “Sunt un Orb”, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita. Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, în cursul căruia poeti atât de diferiți ca stil sau gândire, vor fi deslușiți, cu naturalețe și în cheie proprie, de geniul comic Horațiu Mălăele.

Convins că râsul va mântui, spectacolul „Sunt un orb” cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar și proză scurtă. „Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră“, spune Horațiu Mălălele. Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizație, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentațiilor sale. Artistul își provoacă spectatorii cu umor și sinceritate într-un recital de neegalat, cu avertismentul: „pericol de râs în hohote“.

Evenimentul va avea loc la Hotel Ramada din Sibiu, luni 21 februarie 2022, ora 19:00 iar prețul unui bilet este de 100 lei și poate fi achiziționat la numărul de telefon 0745 39 88 85.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*