Horațiu Marin, demis din funcția de subprefect: „Funcțiile sunt trecătoare”!

Guvernul a aprobat, în ședința de ieri, o hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Sibiu de către Horațiu-Lucian Marin.

Fostul subprefect a scris pe pagina sa de Facebook că pleacă „mândru” și că funcțiile sunt trecătoare.

„Cu împăcare sufletească, cu liniște și proiecte de viitor, părăsesc azi postura de subprefect al județului Sibiu. Mă onorează această perioadă în care am avut prilejul de a mă apropia de oameni din întregul județ, alături de care am trecut peste momente de încercări, dar și peste momente de bucurie. Funcțiile sunt trecătoare, valoarea umană fiind singura care trebuie să dăinuie. Asta am înțeles din ziua numirii mele în această demnitate și tot așa plec, mândru că acest mandat mi-a oferit prilejul de a cunoaște și de a înțelege oameni și situații, în diferite contexte”, a spus Horațiu Marin.

Horațiu Marin

Surse politice spun că demiterea subprefectului vine pe fondul neînțelegerilor cu liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif.

„Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine, le mulțumesc celor care au tras alături de mine, cu promisiunea că viitorul începe de acum, iar armele niciodată nu vor fi lăsate jos! Spre dezamăgirea celui care a dezbinat tot ceea ce alții au clădit, mă voi ghida după un principiu militar: ‘Niciodată nu ne retragem!'”, a mai declarat Horațiu Marin.

One Comment

  1. Nicolae Tarcea says:

    Am im presia ca in organizatia judeteana PSD Sibiu nu-s apreciate si nu-s promovate valorile autentice. Pe acest subprefect l-am intalnit in foarte multe actiuni organizate in judet si niciodata n-am auzit vreo critica la adresa lui si totusi>>>>. Oare daca organizatia judeteana PSD Sibiu ar analiza activitatea ministerului turismului, respectiv a ministrului turismului, d-l Trif, ce nota ar primi? Si totusi nu-l destituie nimeni. O astfel de practica s-a mai aplicat la PSD Sibiu de-a lungul vremii asa ca nu ma mira aceasta masura. Vom vedea ce masuri se vor lua impotriva organizatiei PSD-Sbiu daca rezultatul alegerilor din noiembrie o sa fie unul total nefavorabil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*