Hoț de mașini prins de polițiștii locali după ce a furat o Dacie. Partenerul său este căutat în continuare.

Polițiștii locali au prins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr care tocmai furase un autoturism. Băiatul are antecedente și a fost eliberat din penitenciar în urmă cu două luni. Partenerul împreună cu care a furat autoturismul a scăpat, deocamdată.

 

Patrula formată din doi polițiști locali se afla sâmbătă noaptea în patrulare, când, în jurul orei 2.00, s-a anunțat prin Dispecerat furtul unei mașini marca Dacia de pe strada Dorobanților. Proprietarul mașinii i-a observat pe cei doi hoți și i-a urmărit cu o altă mașină. Cei doi tineri au ajuns pe o străduță înfundată, au abandonat mașina furată și au fugit.

”Dispeceratul 112 a transmis  semnalmentele celor doi tineri care au comis fapta. În jurul orei 2.30, pe strada Henri Coandă, polițiștii locali au observat un tânăr care corespundea descrierii primite. După legitimare, acesta a recunoscut că este unul dintre cei doi care au furat mașina, profitând de faptul ca avea ușile descuiate și cheia la vedere.”, explică Mirela Gligore, Șef Serviciu Comunicare în cadrul Primăriei Municipiului Sibiu

Tânărul reținut de către polițiștii locali are antecedente penale și în urmă cu 2 luni a fost eliberat din penitenciar. Polițiștii l-au predat către IPJ Sibiu și continuă să îl caute pe al doilea tânăr care a participat la furt.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*