Hoţi de lemne depistaţi de polițiști în satul Brateiu

Un bărbat din Mediaș a sesizat ieri că mai multe persoane fură material lemnos din parchetul aflat în proprietatea sa, situat în satul Brateiu.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Secției nr 2 Poliție Rurală Mediaș, iar în satul Brateiu au fost depistate doi bărbați în vârstă de 32 și  16 ani, domiciliați în Mediaș, respectiv Brateiu, care tractau cu un atelaj hipo material lemnos de esență salcâm, pe care l-ar fi sustras din parchetul aflat în proprietatea reclamantului.

La scurt timp, la fața locului au ajuns alți doi bărbați, ambii din Brateiu (în vârstă de 18 și 32 de ani), cu un alt atelaj hipo cu tracțiune animală în care nu se mai afla material lemnos, întrucât, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că ar fi fost descărcat în locul din care îl luase anterior.

Materialul lemnos identificat de către polițiști a fost cubat de către personalul silvic, fiind vorba de un volum de 1 mc material lemnos, lăsat ulterior, în custodia ocolului silvic.

Polițiștii Secției nr 2 Poliție Rurală Mediaș au deschis un dosar penal pentru furt de material lemnos, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale a celor 4 persoane.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*