HYPERTONIC Taina Plantelor (P)

Supliment alimentar cu rol tonic și fortifiant

Ingrediente: Extract hidroalcoolic 100% natural: fructe Vișin, fructe Afin de pădure , fructe Zmeur de pădure, Ienupăr, Ghinţură, Brusture, Angelică, Salcâm, Mesteacăn, Troscot, Schinel, Ţintaură, Şovârv, Cimbrişor  Afin   Salvia, Soc,  Coada-şoricelului, Coada-calului, Mentă, Sânzaiene, Sunătoare, Măceş, Pedicuţă, Gălbenele, Ghimpe Aloe, Nuc,  Zmeur, Coacăz,  Fenicul,  Sclipeţi, Scorţişoară, Cuişoare , apă demineralizată, alcool etilic din cereale.

Mențiuni de sănătate

Supliment alimentar adjuvant în reglarea funcțiilor vitale. Contribuie la protejarea împotriva efectelor negative ale stresului oxidativ celular. Sursă de vitamine și minerale cu o biodisponibilitate sporită. Contribuie la menținerea sănătății aparatului cardio-vascular. Ajută la normalizarea glicemiei și a colesterolului seric. Stimulează activitatea fizică și intelectuală. Facilitează procesul natural de întărire a sistemului imunitar. Favorizează procesul natural de eliminare a excesului de apă și acid uric din organism. Susține buna funcționare a digestiei. Acțiune tonifiantă, energizantă, antioxidantă, diuretică, hipoglicemiantă, hipocolesterolemiantă, vitaminizantă, mineralizantă, hipotensoare, antihelmintică, imunostimulatoare, geriatrică, ușor laxativă, coleretic-colagogă, antiinflamatoare și detoxifiantă.

Caracteristici generale ale produsului

Plantele medicinale și fructele de pădure folosite ca materie primă pentru siropurile Hypericum sunt recoltate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta eficiența maximă și puritatea produsului, prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, ierbicide, insecticide și îngrășăminte chimice.

Hypertonic Taina Plantelor combină armonios beneficiile produsului Bitter Taina Plantelor cu cele ale siropului natural din fructe de pădure. Formula complexă a produsului a fost special concepută pentru a crea o complementaritate și o sinergie a compușilor naturali activi conținuți de către fructele de pădure cu cei ai celor 30 de plante medicinale.

Datorită multitudinii de fructe și plante medicinale, siropul este util pentru vitaminizarea și remineralizarea organismului, acesta fiind un excelent tonic general menit să susțină activitățile fizice și intelectuale și să întărească imunitatea naturală a organismului. Acesta contribuie la: sporirea vitalității, înlăturarea senzației de oboseală, stimularea procesului de regenerare a musculaturii și a sistemului osos, îmbunătățirea metabolismului, normalizarea glicemiei (datorită mirtilinei) și stimularea procesului de formare a globulelor roșii.

Produsul este recomandat și în limitarea acțiunii negative a stresului oxidativ și a proceselor de deteriorare a materialului genetic de către radicalii liberi. Aceste proprietăți se datorează conținutului mare de antioxidanți (polifenoli, bioflavonoizi, vitamina C, vitamina E, acid galic, acid elagic) ce contribuie la limitarea nivelelor hormonilor de stres. Astfel, acest produs are o acțiune geriatrică, protejând celulele în procesul de îmbătrânire.

De asemenea, produsul are un rol adjuvant și în menținerea sănătății articulațiilor prin stimularea eliminării acidului uric și prin conținutul de flavonoide și săruri de potasiu ce au proprietăți diuretice, antiinflamatorii și antihistaminice. Prin conținutul în vitamina K și a altor compuși activi din plantele medicinale, siropul ajută la reglarea funcțiilor hepatice și biliare (coleretic-colagog) și la normalizarea tensiunii arteriale.

În plus, antocianii și procianidinele, ce se află în cantități însemnate în fructele de pădure (Afin, Mur, Coacăz-negru), reduc permeabilitatea și fragilitatea capilară, susținând elasticitatea vaselor sangvine, și normalizează nivelul colesterolului seric, contribuind la buna funcționare a sistemului cardio-vascular. Acești compuși biologic-activi participă și la stimularea microcirculației sangvine, asigurând contracția ritmică a musculaturii netede a arteriolelor care controlează fluxul de sânge circulant. Tot datorită conținutului de antociani, siropul contribuie și la menținerea acuității vizuale (în special la ameliorarea vederii nocturne). Nu în ultimul rând, procianidinele, taninurile și acidul benzoic conținute de către fructele de pădure au și o acțiune antiseptică la nivelul tractului digestiv și urinar ce ajută la inhibarea aderării bacteriilor la epiteliul tractului urinar și împiedică înmulțirea lor prin scăderea rezistenței acestora.

Hypertonic Tain Plantelor este util și în reglarea sistemelor nervos și endocrin, prin conținutul în iod care are un rol esențial în funcționarea corectă a glandei tiroide și este benefic în fazele de creștere ale copiilor. Siropul este adjuvant în îmbunătățirea randamentului intelectual și în ameliorarea calității somnului datorită procentului ridicat în vitamine din complexul B și în magneziu care reglează activitatea sistemului nervos (memoria, atenția, gândirea).

Astfel, produsul de față este recomandat pentru tonifierea și revigorarea generală a organismului, întărirea imunității pe cale naturală, eliminarea toxinelor din organism pe cale gastro-intestinală, renală și sudoripară, stimularea activității fizice și intelectuale atât pentru elevi cât și pentru adulți, și pentru tonifierea și reglarea funcțiilor vitale pentru persoanele vârstnice. Aceste proprietăți se explică prin conținutul mare în vitamine, minerale și a celorlalți compuși bio-activi, din fructele de pădure și din plantele medicinale, ce se păstrează nealterați, cu o bio-disponibilitate sporită, datorită procesării minimale a ingredientelor, fără tratamente termice (presare la rece pentru obținerea siropurilor din fructe de pădure și macerare pentru obținerea bitterului).

Mod de folosire

Pentru adulți, doza recomandată este de 3-4, maxim 6, linguri pe zi, dizolvate în apă sau ceai, după mesele principale. Sunt recomandate cure de 6 săptămâni cu pauze de 7 zile între ele. Nu conține coloranți sau arome de sinteză. A se agita înainte de folosire.

Producător:  S.C. HYPERICUM IMPEX S.R.L.Sediu: Baia Sprie, str. Gutinului, nr. 3A, Maramureș, Tel/fax: 0262-372 695, 0262-271 338

Telefon comenzi: 0262-263.048 sau www.hypericum-plant.rohttps://ro-ro.facebook.com/HypericumPlant

Produsele se pot achiziționa de la farmacia „Doctorul Naturii” din incinta centrului comercial Auchan Sibiu-Şelimbăr, DN 1, km 306, telefon 0269-244.324.

Dacă aveți întrebări sau sugestii, vă rugăm să ne scrieți pe adresele de e-mail: office@hypericum-plant.ro sau hypericumimpex@yahoo.com.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*