Iarnă în toată regula în judeţul Sibiu

Iarna şi-a intrat în drepturi în întregul judeţ. Conform poliţiştilor rutieri, se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile, neexistând tronsoane blocate.

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu, a intervenit încă din cursul noptii trecute cu toate utilajele, 62 la număr, cu lame și material antiderapant pe cele 8 zone care acopera raza Județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbraveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd), zona 8 (Loamneș – Păuca).

În continuare se acţionează pe toate drumurile judeţene  cu utilaje cu lame şi material antiderapant. Nu există drumuri blocate din cauza zăpezii sau a poleiului pe raza Județului Sibiu.

Apel către şoferi

„Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarna (carosabil acoperit cu zăpada) rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție. Numarul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884,apelabil 24 de ore din 24. „, explică Monica Iliescu, purtător de cuvânt SC Drumuri Și Poduri SA

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*