Imaginea zilei. Un soldat rus aflat singur într-un tanc s-a predat

Un soldat rus s-a predat recent cu tot cu tanc și a negociat prin SMS cu armata ucraineană. Acum, oficialii ucraineni spun că „Mișa” va primi o recompensă de 10.000 de dolari, dar și un duș cald pe perioada războiului.

 

După ce a rămas de unul singur în tancul său, un soldat rus a decis să se predea cu tot cu vehiculul de război forțelor armate ale ucrainene.

Supranumit „Mișa”, soldatul Kremlinului a trimis un SMS pentru a se preda, iar forțele ucrainene l-au sunat înapoi și au stabilit un loc de întâlnire.

După gestul său, soldatul „Mișa” va primi acum o recompensă de 10.000 de dolari, anunță un consilier de la Ministerul de Interne din Ucraina, citat de Sky News și Știrile PRO TV.

Într-o postare intitulată “Rușii se predau!”, Andrusiv a spus că a vrut să facă publică o înregistrare video a incidentului, dar “forțele speciale mi-au cerut să nu o fac”.

Andrusiv a sugerat că bărbatul a folosit unul dintre telefoanele cu numere ucrainene pe care poliția națională a identificat că sunt folosite de trupele rusești, și cărora “le trimitem în mod regulat sms-uri explicându-le cum să se predea și să predea echipamentul”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*