IMPLICARE. Angajații unei firme din Sibiu au ajutat la repararea șinelor Mocăniței

Angajații unei firme din Sibiu au ajutat Asociația ”Prietenii Mocăniței” să repare un cupon de linie a cărei șină s-a rupt de două ori în acest an.

Colectivul Bosch Sibiu ajută Asociația ”Prietenii Mocăniței” constant, de ani buni deja, atât prin donații de scule cât și prin muncă fizică. Recent, s-au angajat la cea mai grea muncă fiziă posibilă, și au schimbat șinele și traversele mocăniței pe un tronson.
”Oamenii ăștia au un principiu foarte sănătos, să-și organizeze team building-urile în folosul comunității, iar când nu și le fac la mocăniță, repară vreo școală printr-un sat pierdut în munți sau clădesc case pentru sărmani.
De curând au fost din nou la noi și ne-au ajutat să facem o reparație completă la un cupon de linie a cărei șină s-a rupt deja de două ori în acest an. Au schimbat șina, au schimbat toate traversele, au scos toată piatra și au cernut-o, apoi le-au pus pe toate la loc ca să poată trece trenul, sâmbătă, plin cu turiști. Și, credeți-ne, nu a fost deloc muncă ușoară!
Mulțumim tare mult, Bosch Sibiu, să vă țină năravul la cât mai multe astfel de activități!”, au recaționat prompt reprezentanții Asociației ”Prietenii Mocăniței”.

Această prezentare necesită JavaScript.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*