Împreună construim modele pentru viitor !

„Educația nu este pregătirea pentru viața, educația este viața însăși”(John Dewey)

Sub această deviză coroborată cu responsabilitatea actului de buna guvernanță locală, care prioritizează educația capitol de întâietate, primarii comunelor din județul Sibiu prin structura asociativă Filiala județeană Sibiu a Asociației Comunelor din România, au pus la dispoziție fondul de premiere pentru elevii premianți in cadrul etapei regionale a „OLIMPIADEI SATELOR din TRANSILVANIA” ediția a 10-a, dedicată elevilor din clasele V – VIII, organizată la Sibiu de Inspectoratul Scolar Judetean si Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu “.

Alături de partenerii evenimentului Consiliul Judetean Sibiu și Asociațiunea ASTRA, primarii comunelor au dat încă odată dovadă de unitate și responsabilitate, stimulând in acest fel performanța in educație și angrenarea elevilor in toate competițiile organizate de Ministerul Educației. Filiala județeană Sibiu a ACoR a fost reprezentată pe tot parcursul acestei acțiuni alături de organizatori și parteneri de Valentin Ivan – presedintele filialei și primarul comunei Sadu.

Valentin Ivan a evidențiat solidaritatea și unitatea colegilor primari, care prin Decizia Consiliului Director au aprobat alocarea sumei pentru fondul de premiere.

Mulțumim organizatorilor pentru organizarea de înaltă ținuta profesională și logistică asigurată.

Satul românesc dă societății valori și dovedește o renaștere a unei meserii vocaționale acea de  învățător și profesor care asa cum spunea Tudor Arghezi

„ Învățătorul este lumânarea care arzând îi luminează pe alții”!

Biroul administrativ al Filialei Județene Sibiu a AcoR.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*