Împreună de Înălțare în costume populare

La biserica cu hramul Intrării Domnului Iisus în Ierusalim din Avrig, a avut loc joi, 10 iunie, evenimentul intitulat „Împreună de Înălțare în costume populare”.

A fost oficiată slujba Vecerniei, urmată de o rugăciune pentru eroi la monumentul din curtea bisericii, iar mai apoi, oficialităţile locale au depus coroane de flori.

A urmat un moment patriotic pregătit de elevii Școlii Gimnaziale din Avrig. Doamna Maria Grancea, custodele Muzeului Avrig, a rostit o scurtă prelegere despre eroii din lupte, dar și de acasă ai Avrigului.

A urmat un moment artistic cu cântece populare susținut de elevi ai Școlii Populare de Arte și Meserii „Ilie Micu” Sibiu.

Credincioasele parohiei și doamnele de la Șezătoarea Avrigului au pregătit dulciuri tradiționale și ouă roșii, de care s-au bucurat toți cei prezenți, oficialități locale și membri ai Purtatei Avrig în costume populare. Sonorizarea a fost asigurată în mod gratuit de firma Karetta din Avrig.

Preoții bisericii au mulțumit tuturor celor care s-au ostenit pentru buna desfășurare și celor care au participat la evenimentul desfășurat în curtea bisericii. (pr. Ovidiu STROE)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*