Împreună pentru inimi de copii

29 artiști sibieni-pictori,graficieni și sculptori- și peste 50 de copii de la Liceul de Artă din Sibiu și de la Școala Finlandeză ERI, participă la expoziția în scop caritabil „HeART- Artă pentru inimi”.

Aceasta se desfășoară în spațiul Ambasadei Creative NO!HAI din Piața Mică nr.3, în perioada 18-31 decembrie 2021.

Lucrările pot fi luate acasă de doritori contra unei donații fixe, stabilite de autori, pentru proiectul „Inimi Sănătoase pentru Copii”, derulat de Fundația Polisano încă din 2015.

Prin acest program, au fost operați peste 300 copii cu malformații cardiace din toată țara, cu sprijinul unor echipe medicale locale și internaționale, din Germania, Anglia și Suedia. (Germania,Anglia și Suedia).

De Crăciun a fost o zi specială pentru cei care participă la această expoziție. Un donator inios din Cluj a achiziționat lucrarea Mihaelei Noroc din colecția „Atlasul Frumuseții.

În a doua zi de Crăciun a fost expusă în epoziție o lucrare sosită tocmai din Malmö, Suedia. Este vorba de o inimă înflorită pictată de Astrid Ghibu Ventimiglia special pentru expoziția de la Sibiu.

„Ne găsiți zilnic în spațiul Ambasadei Creative NO!HAI de la 15 la 19h, iar pe 30 si 31 decembrie vom avea program extins.

Reamintesc ca toate sumele colectate pentru lucrari vor sprijini operatii pe inimi de copii, in februarie 2022” se arată într-o postare pe Facebook a organizatorilor epoziției.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*