Împreună pentru Maria!

O fată excepțională, printre cele mai valoroase eleve ale Colegiului Național Brukenthal din Sibiu, are nevoie de noi!

La numai 14 ani, Maria Cîndea trebuie operată de urgență în Turcia, după ce în urmă cu două luni i-au fost descoperite pe creier două tumori. O veste năpraznică, mai ales că până acum n-a avut nicio problemă de sănătate. A fost operată la Cluj de 5 ori, însă au mai apărut două tumori, iar medicii au considerat că e prea riscant și nu pot fi îndepărtate. A revenit la Sibiu, unde este internată cu ambii părinți la căminul spital „Doctor Carl Wolff”.

O clinică din Turcia a transmis ieri că tânăra ar putea fi operată, că ar mai fi o speranță, însă costul intervenției se ridică la aproximativ 100.000 de euro. O sumă uriașă pentru o familie din România, una ușor de strâns de o întreagă comunitate.

„Vă rog din suflet să ajutați cu cât puteți, e o tragedie să aștepți să-ți moară singurul copil, care până acum nu a avut nicio problemă de sănătate. Poate unii dintre dumneavoastră cunosc această familie – Doina și Lucian Cîndea, sunt niște oameni minunați, iar Maria este o fată excepțională, e prima în clasă la Brukenthal, ar fi trebuit să dea examenul, dar asta nu mai contează, important e să se facă bine. Vă mulțumesc anticipat din tot sufletul meu de mamă!“, este mesajul postat ieri seară de o mamă, pe grupul părinților de la Colegiul Brukenthal.

Pentru cei care pot și vor să sprijine familia în aceste momente cumplite, au fost deschise conturile:

 • Titular: LUCIAN CÎNDEA
  IBAN: RO23RZBR0000060004202601
  Valuta: Lei
  Nume banca: Raiffeisen Bank
  Cod swift: RZBRROBU
 • Titular: LUCIAN CÎNDEA
  IBAN: RO95RZBR00000600191118741
  Valuta: EUR
  Nume banca: Raiffeisen Bank
  Cod swift: RZBRROBU

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*