Fapte mari în Ghijasa de Sus! Veteranii Riders Club ne solicită sprijinul

Bikerii de la Veteranii Riders Club sunt cunoscuți datorită actelor de caritate pe care le-au făcut de-a lungul timpului.

De-a lungul timpului, bikerii de la Veteranii Riders Club s-au implicat în numeroase acțiuni caritabile dedicate vârstnicilor fără ajutor, familiilor fără posibilități financiare sau copiilor instituționalizați sau bolnavi de cancer.

Recent membrii clubului s-au implicat în reabilitarea casei unei familii modeste din Ghijasa de Sus.

Cu bani obținuți din donații, cei de la Veteranii Riders Club au reușit până în prezent să refacă acoperișul casei, dar mai este încă mult de lucru. Pentru a asigura condiții decente de trai familiei, în special copiilor, lucrarea trebuie să continue cu izolarea casei.

Pentru aceasta, cei de la Veteranii riders club fac apel la toți cei care doresc să ajute să contribuie cu donații de fonduri pentru a putea continua lucrările.

„Astăzi vă facem cunostință cu familia lui Victor din Ghijasa de Sus! Pe cei cinci membri i-am cunoscut anul trecut când am luat parte la campania „Îmbrățișează un suflet!” și am rămas impresionați de povestea lor. Ulterior, ne-am propus să-i ajutăm la reabilitarea casei din fondurile asociației, bani donați de către voi. Până în prezent am reușit să reabilităm întregul acoperiș, însă necesitatea este mult mai mare, iar nevoia de a continua lucrarea cu izolarea casei este una necesară pentru a asigura, în special, condiții decente celor mici.

Fapt pentru care, facem apel la voi cu speranța că împreună putem duce la bun sfârșit proiectul” au transmis cei de la Veteranii Riders Club.

Cei care pot și doresc să doneze pentru finalizarea lucrărilor la casa familiei din Ghijasa de Sus, o pot face în contul:

Cont bancar – Asociatia Veteranii RC

IBAN: RO77BACX0000002057108001

Banca: UniCredit Bank

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*