Imunobor, suplimentul alimentar care stimulează imunitatea şi remineralizează oasele (P)

IMUNOBOR D3 1.000 U.I. este un supliment alimentar recomandat pentru menţinerea sănătăţii tuturor categoriilor de vârstă.

image1-4Ingrediente (3 capsule): Vitacan/vitamina C naturală (extract uscat/pulbere atomizată integral din fructe de măceș – Rosa canina, pe suport de amidon) – 445 mg, fructoborat de calciu – 307,2 mg (din care Bor – 8,3 mg), vitamina D3 (colecalciferol) – 3.000 U.I./75 μg. Capsula: gelatină.

Mențiuni nutriționale:

Conține: bor, calciu, vitamina D3, vitamina C, fructoză, amidon, gelatină.

Mențiuni de sănătate:

Adjuvant în menținerea sănătății sistemului osos prin încetinirea procesului de scădere a masei osoase. Stimulează activitatea de sinteză osoasă și fixarea calciului, favorizând mărirea densității osoase. Ajută la reglarea hormonală a organismului femeilor care parcurg faza de menopauză. Participă la utilizarea eficientă de către organism a acizilor grași esențiali. Facilitează protejarea celulelor și a țesuturilor față de acțiunea radicalilor liberi. Contribuie la fortifierea sistemului imunitar. Limitează procesele inflamatorii din organism. Susține funcționarea normală a sistemului muscular. Îmbunătățește performanțele cognitive. Acțiune remineralizantă, vitaminizantă, estrogenică, osteoconstructoare, antioxidantă, antiinflamatoare, imunostimulatoare și regenerantă.

Caracteristici generale ale produsului:

Produsele sau suplimentele nutritive elaborate de către Laboratoarele Hypericum sunt obținute din surse naturale atent verificate. Noutatea acestor produse este reprezentată de extractul integral concentrat din acestea, ceea ce asigură o mai bună biodisponibilitate și o mai bună asimilație în organism a substanțelor active benefice. Extractul natural are forma unei mase de particule sferice, care au o curgere mai bună, forma sferică a particulelor reducând posibilitatea înglobării de aer printre ele, astfel încât dozarea în capsule este mult mai exactă și mai ușoară.

Suplimentul alimentar de față este un produs atent formulat pentru a vitaminiza, mineraliza și întări organismul. Formula inovativă a produsului constă în conținutul optim de fructoborat de calciu cu eliberare lentă, într-o formă patentată, unică pe piața nutraceutică din România. Ingredientele folosite au fost special selectate pentru a acționa sinergic, completându-se și potențându-se reciproc. Astfel, acest produs deosebit a fost conceput pentru a avea o acțiune mineralizantă, vitaminizantă, osteoprotectoare și tonică la nivelul sistemului imunitar.

Fructoboratul de Calciu este un complex organic (patentat) de calciu, fructoză și bor ce se regăsește în mod natural în fructe și legume, fapt ce îl face una dintre cele mai biodisponibile surse de calciu și bor. Acesta poate contracara efectele dăunătoare ale deficienței dietetice în vitamina D3 (eficientizând utilizarea sa de către organism) și susține metabolismul calciului, magneziului și al fosforului. Acest compus bioactiv ajută și la echilibrarea hormonală a femeilor aflate la menopauză având proprietăți estrogenice. Studiile științifice au demonstrat că acest complex reduce cantitatea de calciu și magneziu excretate prin urină, reglând totodată și nivelele de 17β-estradiol și de testosteron, în special la femeile aflate în perioada de postmenopauză. Mai mult, aceleași studii subliniază și importanța borului organic în ceea ce privește buna funcționare a creierului. Acesta contribuie la îmbunătățirea performanței cognitive, precum: dexteritatea, atenția sau memoria pe termen scurt. În plus, prin acțiunea sa antiinflamatoare (scade valorile bio-markerilor hs-CRP și TNF-α), borul organic reduce incidența și prevalența osteoartritei. A fost demonstrat că acest nutrient potențează efectele acizilor grași esențiali precum omega-3 și crește randamentul energetic celular, grăbind și vindecarea rănilor. Nu în ultimul rând, fructoboratul de calciu prezintă și efecte antioxidante (crește valorile enzimelor antioxidante: superoxid dismutază – SOD, catalază, glutation peroxidază), de protecție împotriva stresului oxidativ, dar și împotriva bolilor canceroase (cancer de sân, de plămâni, cervical sau de prostată).

Vitacan este un extract natural de măceșe, cu o biodisponibilitate crescută, deosebit de bogat în vitamina C (acid ascorbic) care este un micro-nutrient esențial vieții. Aceasta este necesară pentru sinteza colagenului din piele, oase, dinți, gingii sau cartilagii. De asemenea, ea stimulează absorbția fierului și, împreună cu vitaminele A și E, are o acțiune puternic antioxidantă luptând împotriva radicalilor liberi și a stresului oxidativ. Similar altor vitamine, aceasta este implicată în metabolismul energetic celular, conferind organismului un plus de energie în stările de surmenaj. Mai mult, acidul ascorbic protejează elasticitatea capilarelor sangvine şi ajută la menținerea presiunii arteriale la valori normale, îmbunătățind totodată și circulația periferică. Un alt rol important al acestei vitamine este acela de fortifiere a sistemului imunitar și de biosinteză a hormonilor de adaptare la stress.

Vitamina D3 este necesară pentru asimilarea corectă a calciului și a magneziului din tractul gastro-intestinal. Aceasta acționează asupra întăririi sistemului osos și menține rezistența structurii sale. În plus, vitamina D3 nu permite rinichilor să elimine fosfatul în urină, acesta din urmă fiind un alt partener al calciului în formarea oaselor. Nu în ultimul rând, această vitamină are un rol însemnat și în menținerea bunei funcționări a sistemului imunitar.

Prin sinergia fructoboratului de calciu, a vitaminei D3 și a vitaminei C, produsul de față contribuie la menținerea sănătății sistemului osos prin limitarea pierderilor de masă osoasă și stimularea sintezei osoase. Datorită compușilor activi conținuți, suplimentul contribuie la metabolismul calciului, magneziului și al fosforului, la mineralizarea și vitaminizarea organismului și la reechilibrarea hormonală a acestuia. Este un excelent antioxidant și antiinflamator, îmbunătățind starea celulelor și a țesuturilor osoase și musculare prin limitarea stresului oxidativ. În plus, acesta influențează în mod benefic utilizarea unor substanțe implicate în procesele metabolice precum: trigliceridele și glucoza, aminoacizii și proteinele, compușii care conțin oxigen reactiv și estrogenul. Nu în ultimul rând, formula unică, optim dozată a produsului susține organismul în lupta cu procesele degenerative ce conduc la apariția artritei, a pierderilor de memorie și declinului cognitiv, afectarea cartilajului sau chiar apariția cancerului.

Mod de folosire: Pentru adulți doza recomandată este de 1-3 capsule pe zi, dimineața, la prânz și/sau seara.

O cutie conține: 60 de capsule a câte 260 mg

E = 15,6 g

Contraindicații: Nu se administrează persoanelor cu sensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Precauții:

A nu se depăși doza zilnică recomandată;

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor;

Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă alimentară echilibrată și un stil de viață sănătos.

Condiții de păstrare: bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maxim 25°C.

Termen de valabilitate: A se consuma, de preferință, înainte de data inscripționată pe capac.

Producător:

S.C. HYPERICUM IMPEX S.R.L.

Sediu: 435100 Baia Sprie, str. Gutinului, nr. 3A, Maramureș, România

Tel./fax: 0262 372 695, 0262 271 338, Tel. comenzi: 0262 263 048

Certificat de notificare: SNPMAPS AA9010/2015

Dacă aveţi întrebări sau sugestii, vă rugăm să vă adresaţi la nr. tel: 0729.884.423 sau scrieţi-ne pe adresa de e-mail: office@hypericum-plant.ro. Pentru mai multe informaţii cu privire la produsele noastre şi pentru oferte, vă rugăm să accesaţi site-ul: www.hypericum-plant.ro

Imunobor poate fi achiziţionat şi de la farmacia Hypericum din incinta centrului comercial Auchan Sibiu-Şelimbăr, DN 1, km 306, tel 0269-244324

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*