În atenția gurmanzilor: Festin culinar, timp de zece zile, la „Street Food Park” plus câteva concerte bune

Toamna vine cu vești bune pentru gurmanzii sibieni. Evenimentele „Sibiul de Odinioară” și ”Foodie – Street Food Cuisine„, găzduiesc în cadrul lor  12 food – truck-uri culinare. Astfel, în perioada 4-13 septembrie, timp de zece zile, sibienii sunt invitați să gustați produsele pregătite în „Street Food Park”, amenajat în Parcul Tineretului de pe Bulevardul Corneliu Coposu.

Răsfățul culinar aduce laolaltă zeci de specialiști în arta gastronomică stradală, gata să dezlănțuie papilele gustative ale sibienilor și turiștilor. Bătrânu Sas, Wing Eat, Mexican Bizness, Pasta Truck, Schnitzel on wheels, Romanian Burger, Tom Cooks, Thaice Cream, Chimney Cake Bros, Mr. Cannoli, Sucre și Olha Coffee – sunt maeștrii culinari care vor poposi preț de zece zile la ’’Street Food Park’’.

Muzică retro și concerte la Sibiul de Odinioară

Cele zece zile debutează cu „Sibiul de Odinioară’’, între 4 și 6 septembrie.

Organizatorii „Sibiul de Odinioară’’ ne răsfață și în 2020 cu concerte și muzică de calitate. În premieră veți avea parte de o primă zi cu muzică retro. MC Dylma vă îmbie pe 4 septembrie cu hituri din anii 70 – 80 – 90. Pe scena ’’Sibiul de Odinioară’’, vor urca apoi pe 5 septembrie, trupele Onenightstand,  Semnal M și Talisman. Folk-ul este la putere pe 6 septembrie. Pe scena din Parcul Tineretului vor urca Emeric Imre, Ducu Bertzi și  Mircea Vintilă.

DJ de top și răsfăț culinar la Foodie

Imediat după ’’Sibiul de Odinioară’’, în aceeiași locație din Parcul Tineretului, răsfățul culinar continuă cu ’Foodie – Street Food Cuisine’’. Preț de șapte zile, între 7 și 13 septembrie, gurmanzii sunt așteptați să continue să deguste preparatele pregătite la cele doisprezece food truck-uri.

 

Și pentru că mâncarea și muzica fac casă bună împreună, pe scena special amenajată în Parcul Tineretului vor mixa la platane, DJ FunkyDrop, Alex Zara, Cipi Hampu, ARIAS, DJ Optick, Adrian Eftimie, Moonsound și Afgo. Aceștia întrețin atmosfera cu sunete vibrante și voie bună, în fiecare zi, de la ora 16.00 până la închiderea programului.

Acces liber în limita locurilor disponibile

Dată fiind actuala situație sanitară din România, accesul persoanelor în spațiul de eveniment va fi permis în limita locurilor disponibile, respectiv maxim 500 de persoane în același timp în locație. Toate acțiunile și activitățile vor respecta normele de distanțare fizică de 2 metri impuse de legislația în vigoare. De asemenea accesul persoanelor va fi permis doar în urma unui triaj epidemiologic (temperatură + mască de protecție).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*