În Bănie, cu foame de puncte

CSU Sibiu se află în Cetatea Băniei, pentru revanșa cu SCMU Craiova, în cadrul etapei a 18-a a Ligii Naționale de baschet masculin. Partida este programată azi 31 ianuarie, de la ora 17, în Sala Polivalentă.

În tur, CSU a cedat în Sala Transilvania, 82-87 (45-41) (foto: facebook/CSU Sibiu)

Cu 7 victorii în ultimele 9 etape, CSU Sibiu speră să prelungească seria bună la Craiova. Ultimul succes a venit în urmă cu 8 zile, în Sala Transilvania, 85-76 (40-36) cu Steaua București, la capătul unui meci controlat în mare parte de elevii lui Hoyo. Au fost și atunci emoții, așa cum ne-am obișnuit în acest sezon, fiind nevoie de inspirația lui Dragoste, care a avut o serie incredibilă de 4 reușite de 3 puncte cu care a securizat tabela pe finalul meciului.

Așadar, ai noștri sunt „cu toate pânzele sus“, având ocazia să-și ia revanșa după eșecul din tur, de pe teren propriu, 82-87 (45-41), meci în care Tamulis a înscris nu mai puțin de 39 de puncte. A fost un meci ciudat, cu CSU în avantaj la 8 puncte diferență cu 5 minute înainte de final. SCMU a întors însă incredibil, reușind un 19-2 cu care a împins CSU spre a treia înfrângere consecutivă în debut de sezon.

De partea cealaltă, SCMU Craiova se bazează pe Michael Rashad Qualls, principalul marcator, cu nu mai puțin de 24 puncte/meci, cel mai bun procent din ligă. Echipa din Bănie n-a pornit însă motoarele în acest an, după ce în lotul oltenilor au existat cazuri pozitive de Covid-19. Ultimul meci al gazdelor de azi a avut loc pe 18 decembrie, 82-76 în deplasare la CS SCM OHMA Timișoara.

Meciul de la Craiova va fi transmis LIVE pe DigiSport, LookSport și pe FRB TV.

CSU Sibiu se află în cursa spre un loc de play-off, fiecare meci fiind o mică finală pentru îndeplinirea obiectivului. Ca urmare, astăzi țintește victoria, mai ales că SCMU Craiova este una dintre contracadidatele la calificarea în turneul de elită al campionatului.

Iată clasamentul în acest moment:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*