În căutarea campionului absolut

FOTO TKD CL 2014 (2)TKD Champions League revine la Sibiu. Sâmbătă, 4 aprilie, se va desfăşura la Sala Transilvania cea de-a treia ediţie a evenimentului TKD Champions League. Prin intermediul acestui eveniment se doreşte premierea celui mai bun luptător de taekwon-do din ţară, mai exact descoperirea „campionului absolut” în taekwon-do. Ediţia de anul trecut a adus pe ringul de competiţie 15 seniori cu centura roşie şi neagră din întreaga ţară, iar în urma celor patru probe grele de concurs, a fost desemnat campionul absolut pe 2014 în persoana sportivului Sabin Ţaţu, din partea Clubului Sportiv West Team Oradea, totodată câştigătorul ediţiei precedente a evenimentului.

Probe grele

Competiţia se va axa şi anul acesta pe patru probe de concurs cu un drag de dificultate ridicat: tull, luptă, spargeri-forţă şi tehnici speciale, urmând ca fiecare participant să treacă prin aceste probe pentru a puncta în clasamentul final. Astfel, cel mai bun dintre sportivi, cel care va trece cu succes toate încercările puse la cale de organizatori, va fi premiat şi va primi titulatura de „campionul absolut” în taekwon-do. Bărbații care doresc să se înscrie în concurs trebuie să fie seniori și să dețină cel puțin centura roşie la taekwon-do (gradul 2 Gup).

Întrecerea juniorilor

Concomitent cu desfăşurarea acestui eveniment, va avea loc şi Campionatul Naţional de Taekwon-do pentru Juniori II şi III, dedicat micilor luptători. Evenimentul, organizat de PUMA Club, se află înscris pe Agenda Sportivă a municipiului Sibiu, fiind cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu. El este inclus în calendarul competiţional al Federaţiei Române de Taekwon-do şi este sprijinit strategic de Federaţia Română de Taekwon-do.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*