FC Hermannstadt e din nou la Tribunal! Drept la replică!

„Fotbalul“ jucat prin birouri încearcă din nou destabilizarea echipei FC Hermannstadt. Întâmplător sau nu, tot înaintea unei partide dificile. Urmare a unei știri rostogolite pe rețelele de socializare, clubul sibian s-a văzut nevoit astăzi să dea un drept la replică. Potrivit acesteia, „Administratorul judiciar a depus cerere de faliment pentru Hermannstadt. Clubul cere schimbarea firmei de insolvență și un alt plan de reorganizare“. Chiar dacă există dosarul 2326/85/2021/a16 înregistrat la Tribunalul Sibiu în 14 septembrie prin care se solicită „înlocuirea administratorului judiciar/lichidatorului“, cu materie faliment, FC Hermannstadt a intervenit prompt:

foto: facebook/FCH

„Vă aducem la cunoștință că actul invocat în articolele apărute astăzi în presă nu a fost emis de administratorul judiciar al Asociatiei F.C. Hermannstadt. Așasdar, sub nici o formă administratorul judiciar al A.F.C.Hermannstadt (sau altcineva din club) nu a cerut falimentul clubului și la fel de bine nu a cerut nimeni din conducere înlocuirea domniei sale, așa cum este precizat în mod eronat în articolele respective.

Ca de fiecare dată, stăm la dispoziția mass-mediei pentru orice informație, fiindcă respectăm dreptul la informare/ transparență pe care merită să îl aibă toți iubitorii fotbalului. Ne bucură interesul pe care clubul nostru îl atrage și sperăm ca acesta să nu fie „întâmplător”, dacă ne gândim că sâmbătă avem un meci important de disputat în deplasare… Îi asigurăm pe suporterii noștri că toată atenția noastră este concentrată asupra confruntării cu U.T.A. și le recomandăm și lor să procedeze la fel.

În rest, orice probleme am avea – le vom rezolva ca într-o familie, așa cum am făcut-o până acum!

Semnat: #FCH“, a transmis azi FC Hermannstadt.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*