În weekend, jandarmii vor fi la datorie! Unde vor asigura ordinea

În perioada 26-28 august 2022, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu vor acționa pe raza județului pentru siguranța tuturor participanților la evenimentele care vor avea loc.

Echipaje de jandarmerie vor fi mobilizate în zona de desfășurare a evenimentelor „Focus in the Park”(Parcul Sub Arini), „Festivalul Berii”(Mediaș) și „Festivalul Brânzei şi al Ţuicii”(Rășinari).

De asemenea, în data de 28 august, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de handbal disputat între echipele Măgura Cisnădiei și Dunărea Brăila.

În contextul acestor evenimente, Jandarmeria Sibiu va intensifica acțiunile specifice de asigurare și menținere a ordinii și liniștii publice, pentru siguranța participanților și pentru buna desfășurare a acestora.

„Jandarmii sibieni sunt pregătiți pentru a interveni în ajutorul persoanelor aflate în dificultate, dar și pentru a preveni și combate faptele antisociale. Le recomandăm participanților să evite implicarea în acțiuni de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, să supravegheze cu atenție copiii și să aibă grijă de bunurile personale atunci când se află în zonele publice aglomerate. Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu sunt permanent la datorie, pentru siguranța cetățenilor!
Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau dacă vă aflați într-o situație dificilă, solicitați ajutorul forțelor de ordine aflate în dispozitiv sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112”, transmit jandarmii sibieni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*