Încă nu v-ați clasificat apartamentele/camerele de închiriat în regim hotelier? Aflați cum puteți face acest lucru!

Asociația Județeană de Turism Sibiu și Ministerul Antreprenoriatului și Turismului  organizază o sesiune de informare privind procedura de obținere a certificatului de clasificare de către unitățile de cazare deținute de persoane fizice și juridice.

Foto: Asociația Județeană de Turism Sibiu

În cadrul sesiunii de informare, ce va avea loc luni, 6 martie, pe Strada Konrad Haas, Nr. 14 din Sibiu, un reprezentant al Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, va prezenta procedura de obținere a certificatului de clasificare și va răspunde la întrebările participanților.
Operatorii economici persoane fizice și juridice proprietari de structuri de primire turistice cu funcțiuni de cazare de tipul apartamente și/sau camere de închiriat trebuie să solicite eliberarea certificatului de clasificare de la autoritatea publică centrală, respectiv Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.
În acest context, operator economic se numește persoana fizică, persoana fizică autorizată, întreprinderea individuală sau familială, societatea sau altă persoană juridică constituită conform legii, care desfășoară activități de cazare, alimentație publică și alte servicii specifice în structuri de primire turistice ca proprietar și/sau administrator al acestora.
Înscrierile la întâlnirea în format fizic se fac la email ioana.albu@sibiu-turism.ro până în data de 4 martie 2023, ora 17.00. La același email pot fi transmise și întrebări.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*