Încă un „implant“ la FC Hermannstadt

FC Hermannstadt ajustează lotul cu care va aborda finalul sezonului regulat și apoi a doua parte a sezonului. A anunțat transferul unui fundaș central, după emoțiile prin care a trecut chiar în ultima etapă, la CFR Cluj, unde n-a putut conta pe Ionuț Stoica, accidentat, și Saeed Issah, suspendat.  Măldărășanu a mai avut atunci la dispoziție doar 2 fundași centrali „de meserie“, din fericire atât Bejan cât și Antoche terminând în teren, în condițiile în care s-a jucat pe o vreme rece și umedă, favorabilă accidentărilor.

Ionuț Stoica nici nu a făcut deplasarea în cantonamentul din Antalya însă a revenit la antrenamente și strânge din dinți pentru a recupera cât mai rapid diferența de pregătire.

foto: facebook/FCH

Așadar, compartimentul defensiv a fost întărit cu Ene. Cornel Ene are 1,87 m și vine de la CS Mioveni. Poate evolua și ca mijlocaș dreapta. „A fost format la clubul Olimpia Satu Mare, iar pe CV-ul său se mai regăsesc echipe ca U.T.A. Arad, C.F.R.Cluj-Napoca, Pandurii Tg.Jiu, A.S.A.2013 Tg. Mureș, Juventus București (Daco Getica), Kisvarda & Gyirmót FC (Ungaria) și C.S. Mioveni, echipă pentru care a bifat 5 prezențe și a oferit un assist în prima parte a sezonului de Superliga. De asemenea, Cornel Ene a evoluat în alte 3 partide din Cupa României pentru gruparea argeșeană. Fundașul central are în palmares trofeul Cupa României, obținut alături de C.F.R.Cluj-Napoca în sezonul 2015-2016.“, anunță FC Hermannstadt.

Cornel Ene este cotat la suma de 150.000 euro pe site-urile de specialitate și a semnat un contract cu FC Hermannstadt valabil până la sfârșitul acestui sezon.

Este al doilea transfer anunțat în această iarnă de clubul sibian, după cel al lui Cristi Bărbuț. În vârstă de 27 de ani, fotbalistul născut la Timișoara a semnat cu FCH din postură de jucător liber de contract. „În prima parte a acestui campionat, fotbalistul originar din Timișoara a evoluat în 14 partide pentru Sepsi OSK, oferind 2 pase de gol. Cristi Bărbuț este cotat la suma de 600.000 euro pe site-urile de specialitate, iar pe CV-ul său se mai regăsesc echipe ca Poli Timișoara, ACS Poli și Universitatea Craiova. Are în palmares 3 Cupe ale României și o Super Cupă a României.“, a transmis FC Hermannstadt.

foto: facebook/FCH

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*