Incendiu într-un apartament de pe Școala de Înot. Două persoane s-au intoxicat cu fum | VIDEO

În această după-amiază, ISU Sibiu a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD pe strada Școala de Înot, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la etajul 3 al unui bloc.

„Incendiul s-a manifestat la o canapea, fiind lichidat în scurt timp de către pompieri, fără a se extinde și fără a necesita evacuarea locatarilor.

O femeie de 83 de ani și un bărbat de aproximativ 25 ani au primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind intoxicați cu fum. Pacienta de 83 de ani a fost transportată de către echipajul SMURD la Spitalul Județean Sibiu. Cealaltă persoană a refuzat transportul la spital”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Tot astăzi, pompierii de la Detașamentul Sibiu au avut nevoie de autospeciala de salvare de la înălțime, pentru o misiune pe strada 9 Mai, la îndepărtarea tencuielii aflată în pericol să cadă pe trotuar, de pe o clădire cu două etaje. „Echipajul de pompieri a înlăturat pericolul în scurt timp fără probleme. Zona a fost balizată pe durata intervenției”, a precizat Alina Voina.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*