Incendiu la Arpașu de Sus. Acoperișul unei case a ars din cauza unui coș de fum deteriorat

Pompierii militari ai punctului de lucru Avrig, sprijiniți de un echipaj din cadrul Secției Victoria, au intervenit de urgență în localitatea Arpașu de Sus, noaptea trecută, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case.

La fața locului s-au mobilizat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două echipaje SMURD și o autospecială de serviciu.

Timp de aproximativ două ore au intervenit pompierii militari, sprijiniți de pompierii voluntari din localitate, pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative produse de acesta.

„La sosirea forțelor, incendiul se manifesta generalizat la întregul acoperiș. Intervenția promptă a pompierilor militari a condus la localizarea rapidă a incendiului și înlăturarea pericolului de propagare la anexele gospodărești aflate în imediata apropiere. A ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 100 mp și s-au deteriorat interioarele camerelor. Au fost salvate bunurile din interiorul casei, care au fost evacuate.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de utilizarea unui coș de fum deteriorat”, a precizat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*