UPDATE. Incendiu la o casă în Cisnădie. Trei copii au ajuns la spital

Update: În urma incendiului a fost afectată în totalitate camera de unde a izbucnit incendiul precum și bunurile din acea cameră. Restul casei (o cameră, o baie și un hol) a fost afectat de fum.
Incendiul a fost cauzat de jocul copiilor cu focul, s-au folosit chibrite în apropierea materialelor textile.

ISU Sibiu a intervenit de urgență în localitatea Cisnădie pe strada Lungă, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o casa de locuit.

Foto: ISU Sibiu

La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD. De asemenea, a intervenit  SVSU Cisnădie cu propria autospecială și o ambulanță SAJ.

Foto: ISU Sibiu

La sosirea forțelor incendiul se manifesta cu flacără în una din camerele casei.

Din casă au fost evacuați 3 minori, conștienți.

Foto: ISU Sibiu

Echipajul SMURD a preluat o fată în vârstă de 15 ani și a fost transportată la CPU Luther cu atac de panică. Ceilalți doi minori, o fetița de 9 ani și un băiat de 7 ani au fost preluați de echipajul SAJ și transportați la CPU Luther, având o ușoară intoxicație cu fum. De asemenea a fost salvat și un cățel.

Foto: ISU Sibiu

La acest moment incendiul este lichidat, se lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative. Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*